«ПОГОДЖЕНО»                                                      «ЗАТВЕРДЖЕНО»

Голова профкому співробітників             на засіданні Вченої ради

та викладачів університету                     НПУ імені М.П. Драгоманова

                                                                           Протокол №______________

________І.Т. Горбачук                              Голова Вченої ради,  ректор,

                                                                   академік В.П.Андрущенко

«      » ___________ 20      р.                   «     »_____________________ 20     р.

 

ПОЛОЖЕННЯ

про навчально-науковий факультет мистецтв

імені Анатолія Авдієвського

Національного педагогічного університету

імені М.П. Драгоманова

Київ - 2017

 

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1.   Положення про навчально-науковий факультет мистецтв імені Анатолія Авдієвського Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова розроблено і затверджено у відповідності до ст. 35, 36, 39, 43 Закону України «Про вищу освіту» від            р. та Статуту Університету.

1.2. Навчально-науковий факультет мистецтв імені Анатолія Авдієвського (надалі – факультет) є структурним підрозділом Університету, який провадить освітню діяльність, спрямовану на реалізацію навчально-виховних, науково-дослідних і культурно-просвітницьких завдань у сфері вищої освіти, має відповідний рівень кадрового та матеріально-технічного забезпечення.

1.3.   Факультет об'єднує відповідні кафедри, центри і лабораторії та інші допоміжні підрозділи з метою підготовки фахівців у  галузях знань «Освіта» та «Культура і мистецтво», проведення наукових досліджень, виховної й культурно-просвітницької роботи.

1.4.   Факультет у своїй діяльності керується Конституцією України, нормативно-правовими актами України, в тому числі міжнародним законодавством, ратифікованим у встановленому порядку, Статутом Університету та цим Положенням.

1.5.  Факультет створено рішенням Вченої ради університету. До його складу входять 6 кафедр і в ньому навчається 375 студентів денної форми навчання.

1.6.  Для організації науково-методичної роботи на факультеті створено науково-методичну раду, до складу якої входять завідувачі кафедрами та провідні професори і доценти.

1.7.  Факультет відповідно до чинного законодавства та за погодженням з ректором Університету може утворювати навчальні комплекси з іншими навчальними закладами, працювати за спільно розробленими освітньо-професійними та освітньо-науковими програмами.

   
   
 

ОПИТУВАННЯ