ЧАСОПИС

 Редколегія збірника запрошує авторів до співпраці

  ch-cover-image001



збірник наукових праць : українське рецензоване фахове періодичне видання

ISSN 2664-1909 (print) 

УДК: 37.01:7(06)

Збірник "Науковий часопис Українського державного університету імені Михайла Драгоманова. Серія 14. ТЕОРІЯ І МЕТОДИКА МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ" засновано 2004 року ("Науковий часопис НПУ імені М.П.Драгоманова. Серія 14. Теорія і методика мистецької освіти") від 28.09.2023 отримав оновлену назву у зв'язку зі реорганізацією університету як засновника і видавця, а також оновлено реєстраційні документи відповідно до вимог Закону України про Медіа

У цьому часописі публікуються науково-дослідні праці, авторські дослідження, присвячені актуальним проблемам професійної підготовки викладачів мистецьких дисциплін, висвітлюються сучасні підходи до формування педагогічної майстерності, надаються методичні рекомендації з музичного виконавства та естетичного виховання учнівської молоді, і щодо розвитку творчих якостей студентів. Призначено для дослідників, викладачів і студентів педагогічних навчальних закладів, науковців і практичних працівників мистецької освіти. Рецензоване фахове періодичне видання з педагогічних наук. Виходить двічі на рік, з послідовною нумерацією випусків. Розповсюджується безкоштовно. 

ДАТА заснування: 2004
СТАТУС ПУБЛІКУВАННЯ: продовжуване періодичне видання, два рази на рік (зі свідоцтва). 
МОВА публікацій: українська
ЦІЛЬОВЕ призначення: збірник науковий 
ТИП МЕДІА: друковане видання

Статус фахового видання - Категорія "Б". Фаховий статус підтверджений: збірник включено Атестаційною колегією МОН у Перелік наукової фахової періодики України - Категорія "Б" (Педагогічні науки, Спеціальність 014), видання рекомендовано для опублікування результатів дисертаційних робіт на здобуття наукових ступенів доктора наук, доктора філосоії (кандидата наук).

Інформація УкрІНТЕІ - реєстр наукових видань України (ukrintei.ua)

Інформація на сайті засновника і видавця – наукові збірники університету (npu.edu.ua)

Секретаріат (офіс) збірникаФакультет мистецтв імені Анатолія Авдієвського - кафедра фортепіанного виконавства та педагогіки мистецтва (аудиторія 3-11). 

Голова Редакційної колегії: ЩОЛОКОВА Ольга Пилипівна, професор, доктор педагогічних наук 

Відповідальний секретар: ЗАБАРА Максим Володимирович, доцент, кандидат мистецтвознавства  

Архів номерів,
вимоги та рекомендації
щодо оформлення рукописів -
на офіційному web-сайті збірника 
https://sj.npu.edu.ua/index.php/tmae